вівторок, 4 вересня 2018 р.

Будні навчального процесу

    Урок музичного мистецтва є основною формою музичної освіти і музично-естетичного виховання учнів загальноосвітніх шкіл. Від організації і вмілого проведення уроків залежить вирішення завдань музичної освіти підростаючого покоління. Кожен урок повинен бути завершеним і цілісним, і, водночас, бути частиною системи уроків, пов’язаних між собою загальною метою і загальними завданнями. Як шкільний предмет, урок музичного мистецтва повинен відповідати тим основним вимогам, які ставляться до уроків з інших предметів.
     На основі цього у нашій школі почалися навчальні будні. Почали навчальний рік з уроком музики у 5, 6, 7 класах , на яких я,  як вчитель музичного мистецтва предала всіх зусиль  до проведення уроку. Щоб дітям було цікаво на уроці я підготувала трохи теорії для уроку , а потім ми разом із дітьми вивчали різноманітні музичні рухавки. Наприкінці уроку перевірила учнів, що цікавого дізналися на уроці і чи сподобався їм новий підхід до уроку.
    Урок музичного мистецтва володіє  величезною силою емоційного впливу на внутрішній світ учня, пробуджує  інтерес до музики, потреб у спілкуванні з нею.





Немає коментарів:

Дописати коментар