субота, 22 грудня 2018 р.

Шкільна екологічна акція «Збережи ялинку».

З метою організації цікавого та змістовного дозвілля дітей під час календарно-обрядових свят зимового циклу, напередодні новорічно-різдвяних свят, виховання молодого покоління в дусі поваги до народних традицій у Переселенській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов ряд заходів, присвячених святкуванню новорічно-різдвяних свят.

 Адже новорічні та різдвяні свята – це очікування дива та здійснення найзаповітніших мрій. Учні, вчителі та батьки нашої школи почали готуватися до них із середини грудня. Виготовляли ялинкові прикраси, випускали газети, оформляли класні кімнати. У фойе школи було створено виставку новорічних малюнків та витинанок, візерунки на вікнах у кожному класі теж нагадували про прихід новорічних свят.

А розпочався календар зимових свят у школі  фестивалем  ялинок та новорічно-різдвяних композицій (у рамках шкільної екологічної акції «Збережи ялинку»). Активними учасниками фестивалю стали учні усієї школи. Ялинки вийшли гарними, яскравими, веселими і протягом усіх новорічних свят радували нас своїм вбранням.














Немає коментарів:

Дописати коментар