середа, 24 квітня 2019 р.

Хто деревце посадить, той людині і друг.

Хто деревце посадить, той людині і друг.
Народна мудрість

Кожен з нас хоче жити серед краси, яка, крім естетичного задоволення, приносить користь. Дерева очищують повітря, яким ми дихаємо, слугують домівкою для птахів, захищають нас від спеки.

23 квітня 2019 року учні 10  та 9 класів разом з Владикою Тетяною Іванівною, вчителем біології та географії , провели акцію з висадження дерев на території нашої школи в рамках декади біології та екології.
У наш час все більш актуального значення набувають заходи по покращенню стану навколишнього природного середовища, благоустрою та озеленення території.
Озеленення є складовою частиною загального комплексу заходів щодо планування, забудови і впорядкування території. Воно має величезне значення в житті людини та певним чином впливає на навколишнє природне середовище.
Краса і естетичний вигляд школи несе гармонію у життя. Упорядкована шкільна ділянка сприяє повноцінному відпочинку учнів під час перерв, прищеплює їм любов до природи, вчить дбайливо ставитися до зелених насаджень, привчає до охайності і порядку.
Акція розрахована на привернення уваги до наших зелених друзів. Кожна людина може зробити корисну справу, посадивши дерево.
У результаті, завдяки спільним старанням, пришкільна територія поповнилася новими насадженнями, а діти отримали масу позитивних емоцій.










Немає коментарів:

Дописати коментар