неділя, 28 квітня 2019 р.

Конкурс - виставка "Великодні візерунки"



У кожній українській родині знають, що Великдень - одне з найбільших й найшанованіших після Різдва християнських свят.
Дорослі і малі із настанням весни чекають цього свята.
Це - родинне свято, на яке збирається вся родина. Готуються до святкування теж усі: прибирають житло, печуть паски та фарбують крашанки.
Готувалась до Великодня і наша  шкільна родина. Усі - від маленьких першокласників, до старшокласників та вчителів взяли участь у шкільній виставці поробок "Великодні візерунки", яка  направлена на розвиток творчих здібностей дітей, виховання в учнів любові до рідного краю, збереження національних традицій українського народу. Конкурс-виставка  відбулася напередодні світлого свята Великодня під сприянням ПрАТ "Агрофорт МХП".

Жовті, червоні, жовто-гарячі крашанки виблискували у кошиках, а прикрашені дитячими руками маленькі пасочки святково дивилися на присутніх, як справжнісіньке Великоднє диво...
Малюнки та вироби на Великодню тематику підготували учні всієї школи. Усі роботи були дуже гарні і визначити серед них переможця було дуже складно, адже діти підготувалися старанно.
Але все ж таки членами журі підбито підсумки конкурсу, які відзначили три роботи:
І місце - Галабурда Дмитро, учень 7 класу;
ІІ місце - Губенко Альона, учениця 9 класу;
ІІІ місце - Плигун Олександра, учениця 1 класу.
Діти отримали нагороду від ПрАТ "Агрофорт МХП", а кожного учасника конкурсу пригостили солодким подарунком - шоколадкою.

















Немає коментарів:

Дописати коментар