понеділок, 18 лютого 2019 р.

Тиждень англійської мови



У нашій школі відбувся тиждень англійської мови під гаслом: “Welcome to the World of English Language”
Оволодіння учнями основами спілкування є практичною метою вивчення іноземної мови у школі. Одним із засобів активізації мовленнєво-розумової діяльності є гра. У процесі рольової гри, ігрової ситуації, конкурсу підсилюється емоційне сприйняття матеріалу. Учні активно набувають мовленнєвих навичок. Тому у ході навчально-виховного процесу доцільно використовувати не тільки урочну форму роботи, а й практикувати проведення позакласних заходів, конкурсів, залучати учнів із різними здібностями до їх підготовки та участі. Важливу роль такі форми роботи відіграють на різних вікових етапах, починаючи від  вивчення англійської мови у початковій школі та завершуючи у старшій школі.

Проведення предметних тижнів, зокрема з англійської мови, дає учням можливість розкрити власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності школярів, проявити себе у різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового, зацікавитися, а можливо й  визначити свою подальшу долю, дізнавшись про власні вподобання, та усвідомлено вивчати предмет.   
Під час проведення тижня учні закладу брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, виконували креативні завдання, що дало їм можливість збагатити знання з англійської мови та розширити свій кругозір.

Своєрідною традицією нашої школи є проведення щотижневої ранкової лінійки, тож і ранок понеділка не став винятком. Цікаву  лінійку підготувала та провела  учитель аглійської мови Візьонок Наталія Миколаївна, вона разом з учнями 5, 6 класів показали казку «Ріпка»-«Turnip».


А учениці 8, 10 класів провели екскурсію по визначних місцях України «Excursion about Ukraine». Наприкінці лінійки учитель англійської мови наголосила дітям про те, що потрібно завжди вивчати англійську мову щоб розуміти світ.







Немає коментарів:

Дописати коментар