четвер, 21 лютого 2019 р.

Обласний майстер-клас на базі Кагарлицького НВК


21 лютого відбувся обласний майстер-клас з теми "Національно-патріотичне виховання учнів на уроках музичного мистецтва та в позаурочний час" на базі Кагарлицького навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - ліцей ". Заняття 2 на тему "Упровадження інтерактивних технологій у процесі народознавчої діяльності на уроках музичного мистецтва"
На початку майстер-класу із вітальним словом виступив директор Кагарлицького НВК "ЗОШ І-ІІ ст.-ліцей" Мамій Василь Григорович, а Логімахова Оксана Анатоліївна, в.о. завідувача відділу предметів художньо-естетичного циклу КНЗ КОР "Інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів" ознайомила всіх учасників з метою і завданням роботи обласного майстер-класу, побажала всім отримати массу позитивних емоцій .
Почали майстер-клас із впровадження інтерактивних технологій "Приклади долоньку-зарядись позитивом" усі учасники майстер-класу прикладали свою долоню до картинки з долонькою,  яку запропонувала Чоповська Леся Іванівна, і розповідали про новинки, які вони використовують на своїх уроках. Далі почали плідно працювати та брати участь у майстер-класі, який проводила Леся Іванівна.
Для себе дізналася багато цікавого , нового. Майстер-клас сподобався, думаю, що запропоновані інтерактивні технології "Кубик Блума", "Ромашка Блума" і багато іншого візьму собі на замітку і буду теж використовувати у себе на уроках музичного мистецтва.
Дякую Чоповській Лесі Іванівні за проведений цікавий майстер-клас.















Немає коментарів:

Дописати коментар